Прохолодна окрошка з авокадо, пулд порк з молодою картоплею, фарширований перець та запечене яблуко на десерт.

  • Окрошка

Холодний суп, який готуємо на йогурті, з курячим філе, овочами (редиска, картопля, морква, авокадо) та зеленню.

  • Пулд порк

Спершу м’ясо маринуємо протягом доби у гірчиці та копченій паприці з сіллю і цукром. Потім тушкуємо протягом шести годин у духовці. Подаємо з вершково-гірчичним соусом та молодою картоплею у соусі з білих грибів.

  • Фарширований перець

Вибираємо середні перчики, вирізаємо серединку, наповнюємо фаршем з свинини та індички і запікаємо на грилі. Подаємо з сиром чедер, соусом з білих грибів та свіжим кропом.

  • Печене яблуко

Наповнюємо яблуко начинкою з сухофруктів, грецьких горіхів та домашнього сиру. Запікаємо на грилі та подаємо з м’ятою, цукровою пудрою і медом.

Скуштуйте літо на смак на Галицькій, 13!

З пн по чт з 12:00 до 23:00

З пт по нд з 10:00 до 23:00

Резервуйте столик за номером: +380 (67) 868 86 84

успішно додано до кошика

замовити
Ваш кошик

Ваш кошик пустий!

Сума замовлення: 0грн
повернутись до замовлення